این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :


مَکروز، دسر خوشمزه تونسی مخصوص افطار

مَکروز، دسر خوشمزه تونسی مخصوص افطار


زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

برای درست کردن مکروز به خمیر خرما نیاز داریم. با گرفتن هسته و پوست خرما و سپس له کردن آن با دست یا مخلوط کن می‌توان خمیر خرما را درست کرد.
مواد لازم:
نیم کیلو شکر
نیم کیلو آرد سمولینا
۱۲۵ گرم کره
۲۵۰ گرم خمیر خرما
نصف لیموی تازه آب گرفته
۲۵۰ گرم آرد سفید
۱۰۰ میلی‌لیتر روغن زیتون
دستور پخت:
۱_در یک قابلمه شکر، آب‌لیمو و ۲۵۰ میلی‌لیتر آب ریخته و می‌گذاریم تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن زیر گاز را کم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در آتش ملایم می‌گذاریم تا غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کرده و شربت به دست آمده را در کناری نگاه می‌داریم.
۲_در یک کاسه آرد سفید و سمولینا را مخلوط می‌کنیم.
۳_کره را آب کرده و همراه با روغن به ظرف محتوی آرد می‌افزاییم.
۴_در یک کاسه حاوی آب جوش با یک قاشق به نوبت از محتوای آرد به مرور اضافه کرده تا به یک حالت نیمه خمیری نرم برسیم.
۵_خمیر را خارج کرده و به صورت رشته‌ای با قطر حدود ۳ تا ۴ سانتیمتر درآورده و شیاری طولی در آن ایجاد می‌کنیم.
۶_ خمیر خرما را با یک قاشق در شیار خمیر سفید جای داده و سپس خمیر سفید را طوری تا کرده که دورتادور خرما را فراگیرد.
۷_با یک کفگیر یا ابزاری دیگر خمیر به دست آمده را به نرمی فشار می‌دهیم تا از حالت لوله‌ای خارج و تخت شود. آنگاه با یک چاقوی تیز قطعاتی را به شکل لوزی برش می‌دهیم (این کار اختیاری است و می‌توانید شکل دلخواه خود را به آن بدهید).در یک ماهیتابه روغن می‌ریزیم و قطعات لوزی را در آن سرخ کرده تا به رنگ طلایی درآیند.
۸_پس از آماده شدن شیرینی‌ها، با استفاده از پارچه روغن‌گیر، چربی اضافی را می‌گیریم.
۹_پس از چیدن قطعات لوزی شیرینی، روی آن‌را با استفاده از شربت شکری که در ابتدا آماده کرده بودیم شهدآلود می‌کنیم.


این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :