این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :


خورش اسفناج گردو

خورش اسفناج گردو


زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه
مواد لازم :گوشت گوشفندی : 400 گرماسفناج : یک کیلوگرمسیر : 2 حبهپیاز : یک عددگردو : 2/3 پیمانهروغن : به میزان لازمنمک، فلفل، زردچوبه و دارچین : به میزان لازمرب گوجه فرنگی : به میزان لازمزعفران : به میزان لازم
طرز تهیه : مرحله اول :
آماده سازی پیش نیازهابرای درست کردن خورش اسفناج گردو، ابتدا اسفناج ها را پاک کنید و خوب بشویید و بگذارید خشک شوند.
سپس در اندازه های متوسط خرد کنید و کناری بگذارید.
 پیاز را پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید و یا رنده ریز کنید.
 سیرها را نیز پوست بکنید و رنده کنید.
زعفران را هم دم کنید.
گوشت را به صورت قطعات مکعبی برش بزنید و کناری بگذارید.
گردوها را نیز آسیاب کنید تا خوب له شوند.
  مرحله دوم:
پخت گوشت خورش اسفناج گردویک قابلمه متوسط را روی شعله گاز بگذارید.
سپس مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
حالا پیازها را داخل قابلمه بریزید و تفت بدهید تا نرم و شفاف شوند.
سیرها را نیز به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. سپس مقداری زردچوبه نیز به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا زردچوبه رنگ باز کند.
در مرحله بعد گوشت ها را نیز به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا رب خانگی را هم اضافه کنید و ابتدا رب را تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند و بعد با گوشت و پیاز مخلوط کنید. مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید.
 مرحله سوم :
افزودن گردو آسیاب شده به خورشابتدا در یک ماهیتابه کمی گردوها را تفت دهید تا چربی خود را بیش تر پس دهد.
سپس گردو را به مواد گوشتی در حال پخت اضافه کنید و کمی با هم مخلوط کنید.
 مرحله چهارم:
افزودن اسفناج به خورش اسفناج گردودر این مرحله اول در یک ماهیتابه متوسط کمی اسفناج ها را تفت دهید تا سبک شوند.
سپس اسفناج را نیز به خورش اضافه کنید.
 مرحله پنجم:
طعم دار کردن خورشدر آخر پخت زعفران دم کرده، نمک، فلفل و دارچین را نیز به خورش اسفناج و گردو اضافه کنید و طعم خورش را بنابر ذائقه خود تنظیم کنید.
سپس اجازه دهید خورش برای حدود دو ساعت بپزد و جا بیفتد. در کنار پلوی ساده یا پلوی زعفرانی میل کنید.
  نکات کلیدی :
– اندازه مواد اولیه که در دستور خورش اسفناج  گردو آمده است، تقریبی هستند در صورت تمایل می توانید مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
– در صورت تمایل، به جای رب گوجه فرنگی، می توانید از رب انار استفاده کنید و بنابر ذائقه خود با افزودن آبغوره یا شکر طعم خورش را تنظیم کنید.
– خورش اسفناج گردو را علاوه بر گوشت قرمز با گوشت مرغ نیز می توانید درست کنید.
– اگر دوست داشتید می توانید آلو خورشتی را نیز به خورش اضافه کنید. توجه داشته باشید که باید آلوها را از قبل کمی خیس کنید.
– علاوه بر اسفناج، از سبزی های معطری مانند گشنیز نیز، در صورت تمایل می توانید در خورش اسفناج گردو استفاده کنید.
– در مرحله سوم درست کردن خورش اسفناج گردو، پس تفت دادن گردو، می توانید مقداری آب به آن اضافه کنید و به صورت جداگانه  آن را بپزید.

این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :